Witaj Gościu, tutaj możesz się zarejestrować i uzyskać pełny dostęp na tej stronie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce

RCTANK.PL forum modelarskie czołgi RC

Czołgi RC w skali 1/16 Tamiya, Heng Long i inne

Ogłoszenia
Wszystkiego najlepszego
Shkieletor
Shkieletor






Teraz jest 26 paź 2021, o 03:34

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: SKY FLY I6
PostNapisane: 2 paź 2020, o 16:00 
Offline
st. szeregowy

Wiek: 62

Dołączył(a): 12 lut 2015, o 12:44
Posty: 54
Lokalizacja: POLSKAŁÓDŹ
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Google Chrome 85.0.418 Google Chrome 85.0.418
Windows 7 (Seven) 64 bits Windows 7 (Seven) 64 bits
Screen Resolution: 1440 x 900 1440 x 900
Witam czy ktoś używa,wie jak zaprogramować przełącznik trzypozycyjny w aparaturce j/w


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKY FLY I6
PostNapisane: 3 paź 2020, o 22:13 
Offline
podpułkownik
Avatar użytkownika

Wiek: 34

Dołączył(a): 7 sty 2014, o 18:21
Posty: 3575
Lokalizacja: Piotrowice koło Zatora ;)
Podziękował : 25 razy
Otrzymał podziękowań: 250 razy
Google Chrome 85.0.418 Google Chrome 85.0.418
Windows NT 64 bits Windows NT 64 bits
Screen Resolution: 1920 x 1080 1920 x 1080
Model: ze mnie :P
Myślę, że wystarczy jako źródło (source) podać przełącznik 3 pozycyjny i tyle :)
Powiedz co konkretnie chcesz zrobić.

_________________
NASZA FORUMOWA GALERIA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKY FLY I6
PostNapisane: 4 paź 2020, o 09:41 
Offline
st. szeregowy

Wiek: 62

Dołączył(a): 12 lut 2015, o 12:44
Posty: 54
Lokalizacja: POLSKAŁÓDŹ
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Google Chrome 85.0.418 Google Chrome 85.0.418
Windows 7 (Seven) 64 bits Windows 7 (Seven) 64 bits
Screen Resolution: 1440 x 900 1440 x 900
adikx5 napisał(a):
Myślę, że wystarczy jako źródło (source) podać przełącznik 3 pozycyjny i tyle :)
Powiedz co konkretnie chcesz zrobić.

przełącznik 3p jest potrzebny do włączenia kalibracji kompasu,W APM2,8 DO ZMIANY TRYBU LOTU.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: SKY FLY I6
PostNapisane: 4 paź 2020, o 11:08 
Offline
podpułkownik
Avatar użytkownika

Wiek: 34

Dołączył(a): 7 sty 2014, o 18:21
Posty: 3575
Lokalizacja: Piotrowice koło Zatora ;)
Podziękował : 25 razy
Otrzymał podziękowań: 250 razy
Google Chrome Mobile 85.0.418 Google Chrome Mobile 85.0.418
Android Android
Screen Resolution: 360 x 800 360 x 800
Model: ze mnie :P
Z tego co widzę, to jest jak pisałem wyżej. Źródło dla danego kanału ustawiasz na przełącznik 3-pozycyjny (któryś z "SW") i ewentualnie ustalasz wartości dla każdej pozycji. Choć najprawdopodobniej domyślnie są -100/0/100

_________________
NASZA FORUMOWA GALERIA


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL