Witaj Gościu, tutaj możesz się zarejestrować i uzyskać pełny dostęp na tej stronie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce

RCTANK.PL forum modelarskie czołgi RC

Czołgi RC w skali 1/16 Tamiya, Heng Long i inne

Ogłoszenia





Teraz jest 7 maja 2021, o 10:25

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 cze 2016, o 20:38 
Offline
szeregowy
Avatar użytkownika

Wiek: 41

Dołączył(a): 24 cze 2015, o 16:59
Posty: 18
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Google Chrome 51.0.270 Google Chrome 51.0.270
Windows 7 (Seven) Windows 7 (Seven)
Screen Resolution: 1680 x 1050 1680 x 1050
Witam-zostałem posiadaczem King Tiger HL- wszystkie funkcje sprawne oprócz jednej- w zasadzie jest ona "nadsprawna"-otóż po uruchomieniu nieważne jakie funkcje czołg wykonuje-cały czas strzela karabin. Miał ktoś kiedyś taki problem? Pozdrawiam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 cze 2016, o 22:00 
Offline
pułkownik

Wiek: 42

Dołączył(a): 23 paź 2013, o 08:41
Posty: 4800
Lokalizacja: u nas na BYTKOWIE! :D
Podziękował : 180 razy
Otrzymał podziękowań: 175 razy
Google Chrome 50.0.266 Google Chrome 50.0.266
Windows NT 64 bits Windows NT 64 bits
Screen Resolution: 1600 x 900 1600 x 900
Model: VI B Königstiger
VI A Tiger-w warsztacie naprawczym
Stug III-w budowie
Opel Blitz-wóz zaopatrzenia
Opel Blitz-wóz techniczny
Sd.Kfz. 3a-wóz warsztat naprawczy
Sd.Kfz. 9 FAMO w budowie
Yoga-pies :)
pewnie, w apce masz keryś przycisk włączony, przełącz i przestanie ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 cze 2016, o 23:43 
Offline
st. chorąży
Avatar użytkownika

Wiek: 32

Dołączył(a): 14 maja 2015, o 23:42
Posty: 916
Lokalizacja: Bydgoszcz
Podziękował : 7 razy
Otrzymał podziękowań: 73 razy
Firefox 46.0 Firefox 46.0
Windows 7 (Seven) 64 bits Windows 7 (Seven) 64 bits
Screen Resolution: 1680 x 1050 1680 x 1050
Model: HL - Tiger 131
HL - KW-1E
Apki HLa tak niestety nie działają. No chyba że zwarło przycisk na amen. Najlepiej byłoby podmienić na chwilę apkę i zobaczyć czy to dało jakiś efekt. Gdybyś przypadkiem jechał do Bydgoszczy to mógłbyś zabrać sprzęta i sprawdzilibyśmy na mojej ;)

P.S
Ja miałem coś podobnego ale niestety znacznie bardziej uciążliwego - mianowicie u mnie w Kawuchu po przejechaniu 20 metrów w drobnym piasku/pyle jedna z gąsek się zblokowała i czołg zaczął terkotać jak głupi. Po odblokowaniu gąski i ponownym włączeniu ta chodziła bez względu na apkę z pełną mocą. Podejrzewam upalony tranzystor. Może u ciebie też zadziało się coś w tym stylu i jakiś elektroniczny dynks padł. Oby nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2016, o 17:26 
Offline
szeregowy
Avatar użytkownika

Wiek: 41

Dołączył(a): 24 cze 2015, o 16:59
Posty: 18
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Google Chrome 51.0.270 Google Chrome 51.0.270
Windows 7 (Seven) Windows 7 (Seven)
Screen Resolution: 1680 x 1050 1680 x 1050
Hello! Trochę oczyściłem nadajnik w środku- i wszysto gra. Ufff!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za chęć pomocy!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2016, o 18:58 
Offline
sierżant

Wiek: 39

Dołączył(a): 27 sty 2015, o 11:09
Posty: 430
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 20 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Google Chrome 50.0.266 Google Chrome 50.0.266
Windows 7 (Seven) 64 bits Windows 7 (Seven) 64 bits
Screen Resolution: 1366 x 768 1366 x 768
To co Ty tam miałeś za "syf", że coś zwierało?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2016, o 19:18 
Offline
pułkownik

Wiek: 42

Dołączył(a): 23 paź 2013, o 08:41
Posty: 4800
Lokalizacja: u nas na BYTKOWIE! :D
Podziękował : 180 razy
Otrzymał podziękowań: 175 razy
Safari Mobile 9.0 Safari Mobile 9.0
iPad iPad
Screen Resolution: 768 x 1024 768 x 1024
Model: VI B Königstiger
VI A Tiger-w warsztacie naprawczym
Stug III-w budowie
Opel Blitz-wóz zaopatrzenia
Opel Blitz-wóz techniczny
Sd.Kfz. 3a-wóz warsztat naprawczy
Sd.Kfz. 9 FAMO w budowie
Yoga-pies :)
Narsil79 napisał(a):
Hello! Trochę oczyściłem nadajnik w środku- i wszysto gra. Ufff!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za chęć pomocy!!!!!


Chęć była ogromna! :friends


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL