Witaj Gościu, tutaj możesz się zarejestrować i uzyskać pełny dostęp na tej stronie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce

RCTANK.PL forum modelarskie czołgi RC

Czołgi RC w skali 1/16 Tamiya, Heng Long i inne

Ogłoszenia
Wszystkiego najlepszego
majkel
majkel






Teraz jest 19 cze 2021, o 15:40

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sty 2016, o 16:44 
Offline
sierżant

Wiek: 39

Dołączył(a): 22 maja 2013, o 11:23
Posty: 366
Lokalizacja: wlkp
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Firefox 43.0 Firefox 43.0
Windows 7 (Seven) 64 bits Windows 7 (Seven) 64 bits
Screen Resolution: 1536 x 864 1536 x 864
Model: PzKpfw. VI Tiger
PzKpfw. VI Ausf B King Tiger
Myślę nad zakupem aparatury chyba będzie działać z clarkiem chciałem jak najtańszą i najprostszą.
Czy musi być 6 kanałów czy starczą 4 ? co mi dadzą dwa dodatkowe?
czy takie z allegro będą ok?
http://allegro.pl/radiolink-t4eu-6-6ch- ... 34075.html
http://allegro.pl/aparatura-2-4-ghz-hk- ... 27446.html
http://allegro.pl/pilot-nadajnik-flysky ... 79194.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2016, o 16:59 
Offline
pułkownik

Wiek: 42

Dołączył(a): 23 paź 2013, o 08:41
Posty: 4800
Lokalizacja: u nas na BYTKOWIE! :D
Podziękował : 180 razy
Otrzymał podziękowań: 175 razy
Google Chrome 47.0.252 Google Chrome 47.0.252
Windows NT 64 bits Windows NT 64 bits
Screen Resolution: 1600 x 900 1600 x 900
Model: VI B Königstiger
VI A Tiger-w warsztacie naprawczym
Stug III-w budowie
Opel Blitz-wóz zaopatrzenia
Opel Blitz-wóz techniczny
Sd.Kfz. 3a-wóz warsztat naprawczy
Sd.Kfz. 9 FAMO w budowie
Yoga-pies :)
się nie znam, ale wg mnie są takie same, z tym że ostatni ma najwięcej kanałów, celowałbym właśnie w ten.
Zasięgu porządnego się nie spodziewaj, generalnie do czołgów miksery i inne typki nie są potrzebne bo zwykle płyta sterująca zastępuje konfigi apki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2016, o 17:00 
Offline
podpułkownik
Avatar użytkownika

Wiek: 33

Dołączył(a): 16 cze 2013, o 19:14
Posty: 3507
Lokalizacja: Szczyrk
Podziękował : 71 razy
Otrzymał podziękowań: 107 razy
Google Chrome Mobile 47.0.252 Google Chrome Mobile 47.0.252
Android Android
Screen Resolution: 360 x 640 360 x 640
Model: Abrams SEP Tusk
Maus
SU-152
Jagdtiger
Clark sam w sobie wymaga tylko 4 kanałów. No chyba że planujesz jakoeś dodatkowe bajery.

_________________
Nasz FB: https://www.facebook.com/rctankpl/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2016, o 17:55 
Offline
sierżant

Wiek: 39

Dołączył(a): 22 maja 2013, o 11:23
Posty: 366
Lokalizacja: wlkp
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Firefox 43.0 Firefox 43.0
Windows 7 (Seven) 64 bits Windows 7 (Seven) 64 bits
Screen Resolution: 1536 x 864 1536 x 864
Model: PzKpfw. VI Tiger
PzKpfw. VI Ausf B King Tiger
czyli w clarku do świateł serw itp wystarczy 4 kanałowa? trudno się to ustawia? funkcje wieży sa przez tą szeroką wtyczke przenoszone jak w HL?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2016, o 18:15 
Offline
st. chorąży
Avatar użytkownika

Wiek: 48

Dołączył(a): 25 mar 2013, o 22:13
Posty: 1038
Lokalizacja: Polska Katowice
Podziękował : 134 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy
Google Chrome 47.0.252 Google Chrome 47.0.252
Windows 7 (Seven) Windows 7 (Seven)
Screen Resolution: 1024 x 600 1024 x 600
Model: tygrys
Ja mam tą drugą od Amarala i wszystko smiga sa swiatła osobno rozruch gaszenie moge jezdzic wogule bez głosu to tez na clarku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2016, o 18:30 
Offline
podpułkownik
Avatar użytkownika

Wiek: 33

Dołączył(a): 16 cze 2013, o 19:14
Posty: 3507
Lokalizacja: Szczyrk
Podziękował : 71 razy
Otrzymał podziękowań: 107 razy
Google Chrome Mobile 47.0.252 Google Chrome Mobile 47.0.252
Android Android
Screen Resolution: 360 x 640 360 x 640
Model: Abrams SEP Tusk
Maus
SU-152
Jagdtiger
kapalek napisał(a):
czyli w clarku do świateł serw itp wystarczy 4 kanałowa? trudno się to ustawia? funkcje wieży sa przez tą szeroką wtyczke przenoszone jak w HL?

Płytka Clarka jest zgodna ze złączami HL. Plug &Play.

Przelutować chyba tylko coś trzeba jak sie chce asg używać.

Jak co to wal do mnie na priv. Chętnie pomogę.

_________________
Nasz FB: https://www.facebook.com/rctankpl/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2016, o 20:30 
Offline
generał brygady
Avatar użytkownika

Wiek: 43

Dołączył(a): 18 maja 2013, o 14:25
Posty: 6329
Lokalizacja: Świdnica
Podziękował : 214 razy
Otrzymał podziękowań: 268 razy
Firefox 43.0 Firefox 43.0
Windows 7 (Seven) 64 bits Windows 7 (Seven) 64 bits
Screen Resolution: 1280 x 1024 1280 x 1024
Model: Ukończony Firefly "Żądło"
W budowie PL-01 Concept
Im więcej kanałów tym lepiej :ok

_________________
Per aspera ad astra !


http://www.ipmspolska.org.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL